Trosobno stanovanje ob Rinži, Kočevje 75,40m2 (novogradnja)

  • DSC_0050
  • DSC_0052
  • DSC_0049
  • DSC_0048
  • DSC_0047
  • DSC_0046
  • DSC_0045
  • DSC_0043
  • dav
  • dav
  • dav
  • 20180529_111051
  • dav
  • 20180529_111111
  • 20180529_111124

Prodaja 119.990€ - STANOVANJE
75,40 m2 3 Sobe 1 Kopalnica
 
 Dodaj med priljubljene
Natisni

Trosobno stanovanje se nahaja v 1., 2., 3., in 4., nadstropju v izmeri 75,40m2. Stanovanje ima 2 parkirni mesti (25m2). Skupaj 100,40m2.

Leto izgradnje: l. 2017

Energijski razred: B2 (35 kWh/m2a)

Cena nepremičnine: 119.990,00 EUR (DDV je vključen)

Notranji prostori:

-shramba: 3,10m2

-hodnik: 8,40m2

-wc: 1,20m2

-kopalnica: 4,30m2

-spalnica: 11,50m2

-dnevna soba, kuhinja, jedilnica: 26,20m2

-soba: 9,90m2

-loggia: 10,80m2

Skupaj: 75,40m2

Tloris stanovanja (tloris je enak za vsa stanovanja v izmeri 75,40m2): Trisobno stanovanje

Objekt je zasnovan kot večstanovanjski objekt, s pritličjem in štirimi nadstropji (p+4). Stanovanja so zasnovana v tlorisih, ki omogočajo funkcionalno izrabo površin, hkrati pa tudi ugodno bivanje. Zunaj so zagotovljena parkirna mesta (1,5 PM/ stanovanjsko enoto). V pritličju je še kolesarnica in toplotna postaja.

Vse etaže so medsebojno povezane s stopniščem in osebnim dvigalom.

Skupni deli stavbe: hodnik s stopniščem, dvigalo, kolesarnica, prostor za čistila, kurilnica.

 

KOČEVJE (apartments in the proximity of the Rinža river) – three room apartments on the 1st, 2nd, 3rd and 4th floor, respectively. Size: 75.40 sqm, two parking spaces (25 sqm); total size 100.40 sqm.

Year of construction: 2017

Energy class: B2 (35 kWh/m2a)

Price:  119.990,00 EUR (VAT included)

The apartment consists of the following:

-storeroom (3.10 sqm),

-hall (8.40 sqm),

-toilet (1.20 sqm),

-bathroom (4.30 sqm),

-bedroom (11.50) sqm),

-living room,

-kitchen and dining area (26.20 sqm),

-bedroom (9.90 sqm),

-loggia (10.80 sqm)

Total size: 75.40 sqm

Floor plans of all apartments in size of 75.40 sqm are identical.

The building is designed as a G+4 apartment building. The floor plans of the apartments are designed to provide for optimal space usage and comfort. Parking spaces are provided.

On the ground floor there is bicycle storage and heat exchange station.

In addition to the staircase the apartments can be reached by the elevator.

Shared parts of the building are: corridor and staircase, elevator, bicycle storage, cleaner storeroom, boiler room.

Zemljevid