KOČEVJE (STANOVANJSKO- POSLOVNI OBJEKT NAMA)-DVOSOBNO STANOVANJE

KOČEVJE (STANOVANJSKO- POSLOVNI OBJEKT NAMA)-DVOSOBNO STANOVANJE
Trg zbora odposlancev, Trata, Mahovnik pri Kočevju, Kočevje, 1330, Slovenija
187.921€  

KOČEVJE (dvosobno stanovanje) v 2.nadstropju, neto tlorisna površina 92,20m2 (NUP 56,40m2+terasa 18,90m2+shramba 16,90m2). Sodobno dvosobno stanovanje je locirano v strogem centru mesta z južno orientirano teraso.

V stavbi se prodaja več stanovanjskih enot. V stanovanjih bo parket v kombinaciji s keramiko. Stanovanja bodo imela vso sodobno inštalacijo in predinštalacijo, tudi za pametni dom.

Dostop do stanovanj bo omogočen preko glavnega vhoda in preko stranskega vhoda s sodobnim dvigalom. Za varnost bo poskrbljeno z video nadzornimi sistemi varovanja in alarmiranja. Na strehi objekta se predvideva namestitev sončnih panelov.

Shrambe velikosti cca 12m2 se nahajajo v istem nadstropju, v katerem je stanovanje in vsebujejo priključke za sanitarno vodo, odtok, električne priključke in toplotno črpalko, ki v kombinaciji z zunanjo enoto locirano na terasi omogočajo talno ogrevanje stanovanj. Parkirni prostor za osebna vozila zagotovi prodajalec na javnih občinskih parkiriščih (dovolilnica), ki se nahajajo ob objektu.

Stanovanjsko-poslovni objekt Nama se nahaja v centru Kočevja na glavnem trgu obdan z vso potrebno infrastrukturo za življenje in preživljanje prostega časa. Vrtci, šole, trgovine, javne in finačne inštitucije, zdravstvena ustanova in športno-rekreativne površine se nahajajo v neposredni bližini objekta.

V eni uri vožnje z vlakom ali avtomobilom ste v Ljubljani, v 30 minutah v neokrnjeni dolini reke Kolpe in v 1 uri v obmorskem mestu Rijeka ali na otoku Krk.

Stavba je bila zgrajena leta 1969 in je v postopku popolne adaptacije.

Energetski razred: A/B

več informacij na www.nama-kocevje.si

Zemljevid

Število ogledov

Podobne nepremičnine